Jørgen Sørensen Maskinstation

Vi kan hjælpe med slamsugning, kloakring, entreprenør, maskinstation

Om JS Maskinstation

JS-Maskinstation ligger på Stevns, hvorfra vi driver vores virksomhed.

Maskinstationen dengang . . .

Maskinstationen blev grundlagt i 1958 af mine forældre Ilse og Jens Ove Sørensen, den startede udelukkende som landbrugsmaskinstation hvor de lokale landmænd på Stevns blev serviceret med diverse landbrugsarbejde såsom mejetærskning, møgkørsel, roeoptagning og andet forefaldende arbejde. Der skete en voldsom mekanisering i landbruget fra omkring 1950 og der var mange landmænd som ikke selv ville investere i diverse maskiner så der var masser af arbejde.
Omkring 1980 begynder maskinstationen at udføre andet end landbrugsarbejde, det er også deromkring at der investeres i den første slamsuger. I 1982 begynder jeg at arbejde hos mine forældre efter endt landbrugsskole ophold. I 1987 bliver jeg Aut. Kloakmester som en naturlig forlængelse af at entreprenør og slamsuger arbejdet tager til i omfang.

 

 

Maskinstationen nu . . .

I 1997 overtager jeg Maskinstationen og vi servicerer stadig landmænd med diverse opgaver fordelt over året. I dag er det mest gyllekørsel om foråret samt bigballe presning, mejetærskning og skårlægning i høsten. Udover landbrugsarbejde for andre passer vi også vores eget landbrug på 125 ha. Planteavl.
Vi har siden jeg blev aut. Kloakmester udført kloak arbejde for mange kunder, i slutningen af 80,erne og op gennem 90,erne blev mange landsbyer kloakeret så dengang var der en del arbejde med at tilslutte de enkelte husstande til det nye kloaknet. I dag er det så det åbne land der skal kloakeres, enten til offentligt rensningsanlæg eller private renseløsninger. Derudover er der altid reparationer, rotteskader, rødder fra træer eller andre skader som skal udbedres. Slamsugeren er stor arbejdsopgave i dag, fra den første slamsuger som ”bare” skulle give lidt arbejde udenfor de travle sæsoner til i dag hvor det er fuldtid hele året.

Vi er en mindre virksomhed som er tæt på vores kunder og sætter altid service højt.
Som aut. kloakmester er vi tilmeldt kvalitetskontrol, ligesom vi hvert år er på opdateringskurser, så vi altid er opdateret på nye produkter og viden.

Vil du vide mere? Så ring til os på

Tag kontakt

Luk menu